joi, 28 ianuarie 2016

Prietenie sau nu?


 Intrebarea zilelor noastre este dacă exista sau nu prietenie intre o fata și un băiat.
Da ,fratilor exista și nu,nu doar în povești,exista în viața de zi cu zi.
Unele prietenii sunt pe viața,altele doar de moment dar ele sunt acolo,le vezi,vezi acei fraieri...pardon oameni în oraș,public zâmbind,fiind fericiți și toate alea roz.
Dar ce te faci dacă ea sau el are relație?
Alegi: ori te bagi în relația lui și acum ma refer la fete ,ca na nu o placi pe tipa sau ca ii capteaza atenția prea mult iar tu nu ii mai poți vorbi despre farduri și posete ,ori ii esti  alături cand iubita ii face crize ca s-a îngrășat și el nu mai suporta.
Fii lângă el și asculta-l și tu pe el,nu contează ca te enerveaza iubitul,ca te-ai îngrășat 2 kg și nu te-ai mai plâns de 2 ore sau ca ai avut o zi nasoală.
Tu nu vei fi iubita lui decât în viața următoare dar măcar știi ca nu îl ai pe constiinta(bine,bine astea sunt glume)
Eu am un prieten băiat și este cel mai bun prieten pe care îl puteam primi și am ales a doua varianta,sa ii fiu alături...ok,ma enerveaza mai mereu dar pana la urma ce e așa de rău?
Un prieten de orice fel trebuie să fie acolo prezent și la bine și la rău (asta a sunat cliseic și siropos,tipic fetelor de 12-13 ani).
Prietenia noastră nu e de foarte mult timp dar sincer nu cred ca ,conteaza durata ci ceea ce faceți unul pentru altul,nu zic ca prietenia noastră e perfectă pentru ca noi nu suntem perfecți și pentru ca am avut momente în care numai prietenii nu am fost dar na astea nu se mai pun.

Deci,dragelor nu fiți scorpii și nu sariti la gâtul actualei lui iubie,nu are rost sa va consumati imaginația pentru a o face pe ea sa pice prost în ochii lui ci așteptați și asigurați-va sa picati voi bine în ochii lui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu