miercuri, 24 februarie 2016

Fata perfecta,un mit !





Am tot scris despre băieți,ca băiatul perfect nu exista și bla bla bla.
Credeți ca fata perfectă exista?
Doar în vise probabil. Mi-a plăcut super mult ce a zis profa de religie zilele trecute :„Sa nu va mai mirați dacă băieții cauta doar mini și maxi la fete dacă ele doar asta au de oferit ”.
Băieții visează la 90-60-90(ok și mie mi-ar plăcea sa arat ca trasa prin inel dar parca mâncarea e buna) ,tot ei visează ca după o noapte de febra ea sa arate a 2 a zi perfect ca scoasa din revista,daca ar fi după ei ea ar trebui să fie psihologul perfect,sa facă și pe mama atunci când sunt bolnavi ,sa ii înțeleagă mereu,sa nu fie geloase sau nervoase,mai bine zis să fie niște papusi pretioase din portelan cu care să se mandreasca pe strada.
Asta e imposibil...de ce? Simplu. Ea va avea zile proaste,va fi stresata,nervoasa,se va simți neinteleasa, după o noapte de febra va arata ca un monstru și nu ii va pasa de cum ii sta machiajul sau parul,cand va avea lucruri importante la școala sau job nu va sta 2 ore sa își facă un machiaj impecabil sau sa își aranjeze parul perfect (va trebui sa te mândrești cu ea altfel nu pentru cum arata).
De cele mai multe ori ei,cei cu vise mari ajung să se indragosteasca exact de ceea ce nu își doresc,ceea ce nu cred ca i-ar avantaja sau „onora” dar din contra acel cineva ii va face sa strălucească și alături de ea veți imbatrani (deja îmi imaginez cuplurile acelea de batranei pe care ii ador)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu