marți, 29 martie 2016

Ce faci cand trecutul te cauta? Ii raspunzi sau ii inchizi usa si pui cat mai multe lacate?
Sunt 2 variante ca de obicei,ca orice problema exista mai multe cai de rezolvare fie il imbratisezi cu toata forta si te bucuri ca s-a intors fie ii inchizi usa si iti vezi de viata.
Multi dintre noi alegem varianta mai simpla,adica sa ne intoarcem...pana la urma de ce am lupta cu noi insine? E prea dificil,normal...mai usor e sa te intorci de unde ai fugit ( de prea mult bine,normal) decat sa urmezi un alt drum.
Avem impresia ca daca ne intoarcem va fi mult mai bine decat ceea ce avem acum dar defapt ne intoarcem in punctul care ne-a dat viata peste cap.
De ce?
Pentru ca asa suntem noi construiti,sa ne dam de capul de usi de 100 de ori ca sa invatam ca nu e locul nostru acolo,decat sa plecam cu capul spart mai bine am pleca decat cu cucuie dar na,noi nu alegem sa facem lucruri simple ca lucrurile simple ne plictisesc.
A 2 a varianta o consider a fi varianta celor puternici,celor care aleg sa infrunte trecutul,sa isi ia inima in dinti si sa plece,nu sa fuga ci sa plece pe un alt drum.
Asta aleg cei care sufera dar care decid ca mai bine se reconstruiesc intr-un loc ferit decat in bratele celui ce i-au "ucis".
Alegerea mereu ne apartine,dar uneori gresim ca sa invat si nu invatam din greseli.