duminică, 31 ianuarie 2016

Dulcegarii?



Niciodată dar niciodată nu am înțeles de ce cuplurile aleg sa își pună relația pe tava.

Ok,o poza pusa pe facebook e acceptata dar fără comentarii de genul „pisicuta mea”, „capsunica mea” , „puiul meu ” sau mai știu eu cum.

Când citesc astfel de comentarii mi se întoarce stomacul pe dos, ok frate am înțeles va iubiți dar nu trebuie sa va alintati în public folosind toate animalele gradinii zoologice și toate fructele invatate la grădinița ca noi oamenii forever alone nu suntem nevoiți sa va suportam dulcegaria.

O să se spună ca vai e invidie,invidie pe ce? Pe penibilul în care picati? Nu,multumesc.
Și eu am avut relații dar sincer nu am simțit nevoia sa îl alint pe X sau Y în public cu dulcegarii sau clisee luate de pe net.

Mi se pare normal ca lucrurile astea sa rămână intre voi nu sa vadă tot poporul,pana la urma cele mai frumoase lucruri le faci când nu ești online.
Chiar crezi ca pe tanti Tudorica care și-a făcut și ea cont de facebook, de 2 zile o interesează ca el te alinta „zmeurica mea ” sau „pisicuta mea”?
Saraca femeie chiar se va gândi ca te va mânca când ii va fi foame ca na doar semeni în viziunea lui cu un produs alimentar.

Eu am apreciat și voi aprecia întotdeauna discretia cu privire la o relație,o relație e pentru 2 persoane nu pentru voi doi și încă 2000 de prieteni pe facebook ai tăi și o mie ai lui ca na tu ești fata și ai mai mulți, iar el are 900 de prieteni băieți ca na ești tu geloasa.
Uneori chiar ma simt ca în filmele cu Stan și Bran când văd atâta control,atata gelozie dar și atâta iubire publica ca na „ia cu pâine ” sa nu ți aplece prea tare

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Prietenii pe interes exista ?





Nu aveam de gând sa mai scriu,ma hotarasem sa iau oarecum o pauza pentru a îmi reface moralul care e cam la pământ dar nu am putut,cand sunt trista ideile parca nu se mai opresc .

Am o întrebare care ma exaspereaza în ultima vreme...de ce inlocuim unele persoane doar pentru ca, cunoaștem altele?

Frate dacă un om ți-a fost alături o perioada de timp, tu de ce ii întorci spatele după ce cunoști o persoana noua ?

Nu ești în stare sa te descotorosesti de un om? Atunci stai în banca ta și nu îl mai cauta când îți e greu.
Observ ca la moda este prietenia pe interes și sincer cred ca ma depășesc timpurile astea noi.

Nu pot sa caut un om doar când îmi e mie greu și sa ii întorc spatele când are el o problemă dar se pare ca ceilalți pot( azi mi s-a întâmplat o faza de genu- voiam sa ies cu o prietena pe care nu am mai văzut-o de mult și sa vorbesc cu ea despre cum ma simt dar m-am lovit de un refuz foarte frumos ,motivul fiind genial „vreau sa ies cu X și gagicasu ,nu e vina mea ca nu ai iubit...de parca viața mea se învârte în jurul unui tip care azi e și mâine dispare...)

Niciodată nu voi înțelege lumea care face asta ,daca nu ești în stare de o prietenie adevărata du-te pe un munte și stai în izolare sa vezi ce o să apreciezi lumea după.

E simplu sa întorci spatele atunci când ție îți e bine dar sa vezi ce „bine” îți va fi atunci când cei pentru care ai lăsat prieteni adevărați nu vor mai fi acolo sa te ridice așa cum o făceau mereu pentru ca și lor li s-a luat de toate fazele astea ca ei nu sunt tactu sa te ierte mereu.
Poate ca ar trebui să mă duc într-o peștera și sa rămân acolo pentru ca nu înțeleg timpurile astea,nu pot pur și simplu și poate ca nici nu vreau.

E adevărat ca am tot fost dezamăgită de așa zisi prieteni și încă ma întreb de ce cred atât de mult și de ușor în oameni și singurul răspuns e ca sunt naiva .Realizez ca mai prietena sunt cu fosti iubiți care m-au rănit la un momentdat dar care au fost mai sinceri cu mine, decât  cu  oamenii pe care ii cunosc de când eram copil și aveam vreo 4-5 ani când au apărut în viața mea .

Știu sigur ca și eu m-am schimbat în ultimul timp,adica mai mult m-am maturizat decât să mă fi schimbat dar încă nu întorc spatele oamenilor care au nevoie de mine ( de ce să faci asta? Dacă omul ăla m-a ales pe mine ca și confident sau ca persoana în fata careia sa își deschidă sufletul de ce sa ii dau o alta plama ...daca ar fi vrut sa primeasca palme s-ar fi dus la sporturi de contact și și-ar fi luat destulă bătaie acolo).

O data cu trecerea timpului încep să mă declar dezamăgită din ce în ce mai mult de oameni și încep sa îmi pierd încrederea în orice om nou care apare cu un zâmbet larg și cu o fata drăguța ( prima oara ma gândesc :” tu ce mai vrei sa îmi iei?”,”ce vrei sa fac și pentru tine?” sau „cât o să stai și tu în viața mea?”).
Oamenii nu mai sunt imprevizibili ,deja nu îți mai aduc culoare în viața și deja te aștepți să vină sa facă zgomot și sa plece.


Se pare ca postarea asta a ieșit mult mai serioasa decât mi-am dorit dar unele lucruri chiar ma enerveaza la fel ca și unele persoane care se pare ca au ieșit din viața mea exact din motivele de mai sus.

vineri, 29 ianuarie 2016

Nu exista perfectiunea !

Zilnic aud clisee de genul :”baiatul perfect exista „ sau „stiu eu ca veni și omul care te va merita cu adevarat”.
Mi se par cele mai mari minciuni iar ce e mai tragic e ca unii oameni chiar le cred.
Ok,inteleg vrei sa te minți ca baiatu perfect exista dar nu face iluzii și altora.
Eu vin sa va stric visul ,baiatul perfect exista doar în basmele pe care mi le citea mama ca sa adorm când aveam vreo 5 ani.
De ce sa cauți perfectiunea când tu nu ești perfectă?
Sau mai bine zis,crezi ca dacă el se îmbraca de la nu știu ce firme,are nu știu ce grupe de muschi lucrate și e tuns ca nu știu ce actor, e perfect? Perfectul nu exista decât în manualele de gramatica,ca dacă ar fi existat altfel, toți ne-am fi bătut pentru el.
Da,stiu ca vouă fetelor va place sa visati la fat-frumos care vine și va deschide ușa,va tine de mana în public,va aduce flori 7 zile din 7 ,va răspunde la telefon de fiecare data când îl sunați sau va streseaza el cu mesaje și nu invers,dar hai sa trăim puțin și pe Terra.
Acești băieți nu exista! Vi s-a spulberat visul? E pura realitate...el nu va lasa ieșirea cu băieții la bere sau la fotbal mereu pentru a vedea cu voi cine știe ce comedie romantica și nici nu va trimite mesaje lungi și siropoase când mai impliniti o săptămâna de relație pentru ca astea nu sunt pentru ei.
Nu le cereți imposibilul ca s-ar putea sa va ia și ceea ce va ofera acum.
Iar chestia ca „ știu eu ca va veni și omul potrivit pentru tine ” mi se pare iar o bazaconie . Nimeni dar nimeni nu știe ce înseamnă potrivit pentru tine și nimeni nu știe când se va întâmpla minunea să se uite un băiat și la tine. Când va fi,va fi dacă nu și pisicile sunt bune.
Încetați sa mai credeți în clisee luate din nu știu ce cărți motivationale ca o să ajungeți sa aveți casa plină de pisici și inima plină de regrete.

joi, 28 ianuarie 2016

Prietenie sau nu?


 Intrebarea zilelor noastre este dacă exista sau nu prietenie intre o fata și un băiat.
Da ,fratilor exista și nu,nu doar în povești,exista în viața de zi cu zi.
Unele prietenii sunt pe viața,altele doar de moment dar ele sunt acolo,le vezi,vezi acei fraieri...pardon oameni în oraș,public zâmbind,fiind fericiți și toate alea roz.
Dar ce te faci dacă ea sau el are relație?
Alegi: ori te bagi în relația lui și acum ma refer la fete ,ca na nu o placi pe tipa sau ca ii capteaza atenția prea mult iar tu nu ii mai poți vorbi despre farduri și posete ,ori ii esti  alături cand iubita ii face crize ca s-a îngrășat și el nu mai suporta.
Fii lângă el și asculta-l și tu pe el,nu contează ca te enerveaza iubitul,ca te-ai îngrășat 2 kg și nu te-ai mai plâns de 2 ore sau ca ai avut o zi nasoală.
Tu nu vei fi iubita lui decât în viața următoare dar măcar știi ca nu îl ai pe constiinta(bine,bine astea sunt glume)
Eu am un prieten băiat și este cel mai bun prieten pe care îl puteam primi și am ales a doua varianta,sa ii fiu alături...ok,ma enerveaza mai mereu dar pana la urma ce e așa de rău?
Un prieten de orice fel trebuie să fie acolo prezent și la bine și la rău (asta a sunat cliseic și siropos,tipic fetelor de 12-13 ani).
Prietenia noastră nu e de foarte mult timp dar sincer nu cred ca ,conteaza durata ci ceea ce faceți unul pentru altul,nu zic ca prietenia noastră e perfectă pentru ca noi nu suntem perfecți și pentru ca am avut momente în care numai prietenii nu am fost dar na astea nu se mai pun.

Deci,dragelor nu fiți scorpii și nu sariti la gâtul actualei lui iubie,nu are rost sa va consumati imaginația pentru a o face pe ea sa pice prost în ochii lui ci așteptați și asigurați-va sa picati voi bine în ochii lui

miercuri, 27 ianuarie 2016

multumeste-i


Asta este prima postare a mea,nu vreau sa fie una banala. 


Uneori stau și ma uit la unele fete care stau și se victimizeaza după ce o relație se termina.
De ce să faci asta? Zi mersi omului care a fost în viața ta pentru ca te-a făcut ceea ce ești azi,nu sta și nu arunca cu pietre în cel ce te-a iubit la un momentdat și care te-a făcut sa zbori,ok ți-a făcut cunoștiința și cu realitatea care nu e atât de roz ,dar pana la urma care e problema? Te-a pregătit pentru viața,ce vrei mai mult? Sa te iubească toată viața? Uneori e posibil dar nu mereu...trebuie sa fii realista .
Vorbesc din propria experiența și eu am iubit un om care m-a făcut sa zbor,sa urc pana la stele dar care m-a dat și cu capul de pereți,la figurat,normal.
Dar eu nu ma mai crizez,acum ii mulțumesc. De ce? Pentru omul care am devenit azi,un om mai matur,un om mai puțin egoist,mai realist,care încă are câteva vise dar care și face ceva pentru a le îndeplini,nu mai stau cu mâinile în san când văd ca cei din jurul meu au nevoie de mine ci fac ceva pentru ca schimbarea trebuie să vină de la noi și apoi de la ceilalți.
Da ok,crezi ca nu te-a iubit? Te înșeli,te-a iubit dacă a făcut ceva ca tu sa devii un om frumos și nu ma refer la fizic ci la caracter pentru ca frumusețea dispare dar caracterul devine.
Draga mea,daca suferi după o despărțire acum ridică-te ,puneti zâmbetul pe buze și lupta pentru tine dar nu îți uri fostul partener pentru ca el te-a transformat fără sa îți dai seama.
Iar ție,omul meu,omul care m-ai ajutat sa evoluez vreau sa îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine,pentru omul ce voi deveni pe viitor ,pentru ca ai maturizat acel copil visator și pentru ca datorită ție scriu acum,aici.

Îți mulțumesc!